Dimecres 29 de setembre a les 8 del vespre

TRIOMF,
recital de música i poesia
AMB LAIA NOGUERA (VEU) I ROGER ILLA (PIANO)

A Triomf, la paraula i la música es fonen en un únic discurs en què el llenguatge principal és una improvisació que busca una expressió lliure, immediata i directa. El diàleg de la veu poètica i el piano és una porta d’entrada a l’univers interior, a la vivència nua, als indicis de la llum soterrada.

Laia Noguera i Clofent (Calella, 1983) va obtenir amb Triomf el premi Miquel de Palol de poesia de 2009. Ha publicat els llibres de poesia L’oscultor (Galerada, 2002), Fuga evasió (Pagès Editors, 2004), Incendi (Cafè Central, 2005), No et puc dir res (Viena, 2007), Els llops (La Garúa, 2009; escrit a sis mans amb Esteve Plantada i Joan Duran), Triomf (Columna, 2009) i L’U (Arola Editors, 2010; amb fotografies de Fiona Morrison).

Roger Illa i Prats (Manresa, 1985) és llicenciat en piano per l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Ha estudiat piano clàssic i jazz amb Albert Bover, Jordi Camell, Michael Kanan i Francisco Poyato i des del 2009 viatja amb regularitat a Nova York per rebre classes de Sophia Rosoff. Actualment estudia una segona titulació en fortepiano amb Arthur Schoonderwoerd.

Auditori Josep Viader (Casa de Cultura) / Plaça de l’Hospital, 6 (Girona)

Anuncis