ALESHORES QUÈ?

Laia Noguera i Mireia Chalamanch donen veu i cos a la poesia de Noguera
en un diàleg íntim i agredolç que interpel·la sense concessions
la nostra pròpia veritat.

Recital de poesia amb la poeta Laia Noguera i l’actriu Mireia Chalamanch, que diuen poemes de Noguera, en la gran majoria del llibre Amor total (Tanit, 2016). L’autoironia, la intimitat més dolça, la crítica social sense embuts, l’absurd i la convicció més profunda ens conviden a dubtar, agrair, revelar i qüestionar, en aquest univers explosiu, fascinant i ple d’arestes que és el nostre interior, el gran desconegut.

LAIA NOGUERA: Escriptora, traductora i recitadora, ha publicat més d’un desena de llibres, entre els quals No et puc dir res (premi Martí Dot 2006), Triomf (premi Miquel de Palol 2009), Caure (premi Ausiàs March 2011) i Amor total (2016). També ha publicat l’adaptació teatral (feta juntament amb Albert Mestres) de la Disputa de l’ase, d’Anselm Turmeda, i el llibre de poesia i teatre Ah!. Ha creat espectacles multidisciplinaris amb artistes com ara Jordi Aligué, Helena Pellisé, Santi Careta i Celeste Alías. La seva poesia ha estat traduïda a diverses llengües.

MIREIA CHALAMANCH: Directora escènica, actriu, performer (art del moviment). Llicenciada en art dramàtic. Ha dirigit i actuat en teatre d’autor, ha produït creacions pròpies i ha creat peces amb contingut científic i de caràcter literari. El seu recorregut artístic es caracteritza per una recerca poètica del cos i la paraula que s’ha anat expressant en diversos àmbits. Realitza projectes de participació-creació. També s’ha dedicat a la tasca docent, vinculant l’art i la pedagogia, aportant i facilitant recursos per a la comunicació.

Anuncis