TOT SEMBLA TAN SENZILL

Una cantant, tres poetes i tres instrumentistes
posen veu i música a poemes de Montserrat Abelló.

abello-20

Foto d’Oriol Segon

Tot sembla tan senzill surt de l’admiració i l’amor que la cantant Celeste Alías sent per Montserrat Abelló (1918-2014), una de les poetes més significatives i prestigioses de la literatura catalana del segle XX i XXI. La Celeste ha musicat la paraula d’Abelló i la porta a l’escenari amb la complicitat del guitarrista Santi Careta, el contrabaixista David Mengual, el bateria Oriol Roca i les poetes Meritxell Cucurella, Sònia Moya i Laia Noguera.

Després de la mort d’Abelló, que coneixia algunes d’aquestes cançons amb lletra seva i se sentia il·lusionada amb el projecte, Alías ha continuat teixint música i poemes, i ha acabat creant un espectacle lluminós i emotiu en què la paraula d’Abelló pren nous matisos i reflexos i la música s’amara de la dicció d’aquesta poeta excel·lent i estimada.

Laia Noguera ha acompanyat Alías des del començament del seu viatge per la poesia d’Abelló, i ha col·laborat a completar la tria de l’antologia-disc Tot sembla tan senzill, publicada per editorial Fonoll.

coberta-abello

Cliqueu sobre la coberta
per accedir a una mostra del llibre.

 

Anuncis